WELKOM BIJ
KLEIN STETTYN DELI

De MOOISTE VOEDSELBOSWINKEL

Welkom bij Klein Stettyn Deli: een oase van smaak en duurzaamheid, waar de natuur onze leidraad is. Stap binnen in onze wereld van voedselbossen, waar we trots de overvloed van moeder aarde vieren. Bij ons vind je een unieke collectie van oogst, planten en verwerkte producten, allemaal afkomstig uit prachtige voedselbossen in Nederland.


Bij Klein Stettyn Deli geloven we in het creëren van een levensstijl waarin harmonie met de natuur centraal staat. We zijn geïnspireerd door de eindeloze mogelijkheden die voedselbossen bieden: een duurzame en veerkrachtige benadering van landbouw die de biodiversiteit bevordert, de bodem verbetert en ons voorziet van heerlijke en voedzame producten.


Elk item en elke plant in onze winkel is met zorg geselecteerd en met liefde geteeld op duurzame wijze. Van knapperige noten en sappig fruit tot aromatische kruiden en gedroogde paddenstoelen, we bieden een breed scala aan verse en seizoensgebonden lekkernijen. Bovendien hebben we een assortiment van zorgvuldig verwerkte producten, zoals jams, siropen en gedroogde kruiden, waarmee je de smaak van de natuur in huis kunt halen.


Onze missie is om een brug te slaan tussen mensen en de natuurlijke wereld om ons heen. We willen je inspireren om bewuste keuzes te maken en de schoonheid van voedselbossen te ontdekken. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent, een liefhebber van biologisch voedsel of gewoon nieuwsgierig bent naar een duurzamer leven, we verwelkomen je graag in onze winkel.


Kom langs bij Klein Stettyn Deli en ervaar de verrukkingen van het leven met de natuur. Ontdek de smaken, raak geïnspireerd door de overvloed en neem een stukje voedselbos met je mee naar huis.

ONZE COLLECTIE

Verse hazel- en walnoten – gepeld en ongepeld en van allerlei lekkers zoals pure hazelnoot pasta. 

Boeken… om het zelf te leren; voedselbossen, wildplukken, koken met deze mooie ingredienten

Kadootjes van klein naar groot – zelf lekker samenstellen of gewoon zo’n beauty meenemen

Kleine kruidlaagplanten – deze kunnen zo mee op de fiets

Grotere planten en bomen – bessenstruiken, noten- en fruitboompjes

Je kan bij ons ook terecht voor je hele voedselbosje / eetbare tuin. 

Kruiden en condimenten voor een overheerlijke en bijzondere maaltijd; zoals paardenbloem kappers of meidoorn kethchup

We love spar! Sparrentoppen olie, rauwe dennenappels en thee. En heb je al van mugolio gehoord? 

Siropen, jam en gelei al naar het seizoen in het bos

CONTACT

Heb je vragen? Wil je een pakketje afhalen? Of wil je met ons samenwerken?